“Over mij”

 

DSC05169Gastouder – Daniela van Maasakkers Marchi

Mijn naam is Daniela van Maasakkers Marchi, Ik ben 48 jaar en samen met mijn man, Huber van Maasakkers en onze twee kinderen Rafael (13) en Anna Luisa (10) wonen wij in een leuke boerderij te Son en Breugel. Het is een prachtige, natuurlijk omgeving met veel ruimte om binnen en buiten te spelen.

Naast mijn ervaring als moeder van onze twee kinderen heb ik als professioneel gastouder de opleiding voor Pedagogisch Medewerker Kinderopvang – MBO3 in 2020 afgerond. Tijdens mij opleiding heb ik bij Kinderopvang Piggelmee stage gelopen. Ik voldoe aan alle wettelijk eisen van de overheid zoals het EHBO Certificaat.

Sinds 2012 werk ik als zelfstandig gastouder en ik vind het belangrijk om continu te zoeken naar verbeteringen in mijn werk.  Bovendien werk ik met het VVE-programma AAP (Voor -en Vroegschoolse Educatie) en ben altijd gericht op de ontwikkeling van het kind. Door te spelen, worden de sociale, fysieke, communicatieve en emotionele ontwikkeling van het kind gestimuleerd. Tevens ben ik gecertificeerd “Werken met baby’s”.

6 thoughts on ““Over mij”

 1. Jesse

  Onze dochter gaat al 3 jaar met heel veel plezier naar Daniela.
  Op het moment dat ze een voet binnen zet is ze me “vergeten” ze heeft letterlijk geen oog meer voor mij.
  Wat fijn is dat ze lekker in het groen wonen en bij een beetje weer gaan ze meteen naar buiten.
  Daniela is erg lief voor alle kinderen en spreekt de kinderen aan als dit moet.
  Wij zouden Daniela aan iedereen aanraden!

 2. Fam. de Koning

  Fantastisch lieve gastouder, zo omschrijven wij Daniela. Ons oudste zoontje heeft vier super leuke jaren gehad en ons jongste zoontje gaat nog iedere week met veel plezier naar Daniela.
  Daniela is super zorgzaam, lief en enorm betrouwbaar. Ook onderneemt ze heel veel met de kindjes zoals lezen, puzzelen, knutselen en lekker veel buiten spelen. Ik zou daarom ook zeker Bambole aanraden bij ouders die een leuk en goed opvangadres zoeken in Son en Breugel.

 3. Amanda Puts

  Zoë en Collin zijn allebei naar Daniela gegaan.
  Hier hebben ze een hele leuke tijd gehad! Ze kunnen lekker buitenspelen en Daniela houd alles heel goed in de gaten. Ze is heel lief en zorgzaam naar de kindjes toe maar geeft toch ook duidelijke grenzen aan!

  Ik raad iedereen in Breugel Daniela aan! Dan hoef je je geen zorgen te maken over je kindjes En gaan ze met veel plezier daar spelen!

  Groetjes,
  Amanda

 4. Fam Henst

  Onze zoon Mees heeft van juni 2014 t/m juli 2015 gebruik gemaakt van het Gastouder aanbod van Daniela. Wij zijn zeer tevreden over de geboden zorg. Daniela staat voor: hartelijk, liefde vol, duidelijk, consequent, kind centraal, afstemmen op het kind, flexibel, oog voor veiligheid, plezier, thema’s, gevarieerd aanbod aan speelmogelijkheden, stimulans van de ontwikkeling, creatief, eerlijk, open, Braziliaans maar bijzonder goed Nederlands sprekend, ruimte biedend (boerderij), basale dingen leren (bloemetjes planten, dieren op de boerderij), gezellig, huiselijk etc. Te veel om op te noemen, maar vooral hebben wij altijd met een zeer goed gevoel onze zoon achtergelaten bij haar. Nogmaals Daniela: bedankt.

 5. Fam Schut

  Ons zoontje (april 2011) en dochtertje (oktober 2012) gaan sinds januari 2014 naar gastouder Daniela. Wij zijn zeer tevreden over de opvang die Daniela biedt. Onze kinderen gaan met veel plezier naar haar toe. Er is heel veel speelgoed, voor zowel binnen als buiten. Daniela gaat met goed weer met de kindjes naar buiten. Ook heeft ze contact met andere gastouders. Bij mooi weer komen deze gastouders met de opvangkinderen bij elkaar zodat de kinderen met elkaar kunnen spelen. Daniela stuurt regelmatig via sms fotootjes van de kindjes zodat je een beetje op de hoogte bent wat ze aan het doen zijn. Ons dochtertje kan slecht drinken en heeft dieetvoeding. Dit is voor Daniela geen probleem. Ze denkt mee bij eventuele “problemen” en zoekt naar geschikte oplossingen. Het is heel fijn te weten dat er goed voor je kindjes gezorgd wordt.

 6. Corina Brand

  Ziet er mooi uit Daniela!
  Wat een mooie foto’s ook.
  Goed bezig!
  Heel veel succes.

  Groetjes,
  Corina Brand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *